Podarim-rabim

Na tem mestu lahko oddamo oglas, če bi kaj radi podarili oz. kaj potrebujemo!

Število komentarjev (4)

 1. julienne | 19. 12. 2016 ob 18:39

  Pozdravljeni, za vas;

  Z kapitala za posojila med posamezniki v kratkoročno in dolgoročno do zneska, ki ga želite vse resne ljudi v realen potreba, obrestna mera je 2 % do 3 % letno. Finančne, določa, da posojila posojila nepremičnine, naložbe, auto posojila, osebna posojila posojila. Jaz sem na voljo za izpolnitev mojih strank v največ po korakih. Lahko me kontaktirate po e-pošti: gauthierjulienne155@gmail.com

  Opomba: Nihče resno ne

  hvala

 2. Mrs Sandra | 13. 6. 2017 ob 23:55

  Boste potrebovali, da plačate denarja za izplačilo računov KONTAKT VIA: mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com ZA VEČ INFORMACIJ.

 3. austine barry | 22. 12. 2017 ob 07:01

  Ali potrebujete takojšnje posojilo za odplačilo dolgov ali potrebujete posojilo, da popravite svoje podjetje? Ali potrebujete konsolidacijsko posojilo ali hipoteko? Ali so vas banke in druge finančne institucije zavrnile? Ne iščite več, ker smo tu, da bi vse vaše finančne težave pretekle! Posodimo podjetja, zasebne subjekte in posameznike z nizkimi obrestnimi in cenovno dostopnimi stopnjami 2%. Lahko nas kontaktirate preko e-pošte preko: (austinebarry50@gmail.com)

 4. luiz nunez | 16. 4. 2018 ob 23:46

  Ali potrebujete nizko obrestno posojilo s prilagodljivim trajanjem odplačevanja. nato pa vas vljudno kontaktirajte čim prej za vaše poslovno posojilo, osebno posojilo, avto posojilo in hišno posojilo.

  email: rowleyfs@gmail.com

Komentiraj