OKOLI 160 TEKAČEV IN POHODNIKOV NA 9. KREVSOVEM TEKU

V soboto 7.9.2013 je na Polževem potekal 9. Krevsov tek.  Lepo sončno vreme je privabilo okoli 160 tekačev, ki so se pomerili v teku, manjša skupina pohodnikov pa si je ogledala znamenitosti kraja. Veseli smo, da je  letos  tekmovalo veliko mladih.  Predvsem pa so nas razveselile pohvale tekmovalcev, da smo zelo pozorni do njih in da je tek bil izpeljan vzorno.  Zasluge gredo številnim članom TD Polževo in TD Višnja Gora, ki so  že nekaj dni pred tekom skrbno pripravljali vse potrebno za izvedbo teka in predvsem aktivno sodeloveli pri organizaciji med samim tekmovanjem. Za nudenje prve pomoči je tudi letos poskrbel  član TD Polževo doktor Marko Virant, ki je moral oskrbeti nekaj odrgnin nastalih pri padcih. V pripravljenosti je bil tudi lani nabavljen defibrilator. Celotno prireditev je prijetno povezoval gospod Pavel Groznik, za ozvočenje in glasbo pa je poskrbel radio Zeleni val.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem in donatorjem za njihove prispevke in priročna darila, ki so razveselila tekmovalce, še posebej pa najmlajše.

Rezultati so na ogled na spodnji povezavi:

http://www.drustvo-marathon.si/index.php?option=com_content&view=article&id=308:9-krevsov-tek-polevo-krika-vas-sobota-07092013&catid=10:rezultati&Itemid=5

Več o Krevsovem teku si lahko pogledate tudi  na spletni strani Dolenjskega lista.

http://www.dolenjskilist.si/2013/09/07/102666/sport/atletika/Skoraj_160_tekacev_in_pohodnikov_na_Polzevem/


Kategorija Uncategorized